Volg Top Vacaturebank via
Homepage | Over Top Vacaturebank
Over Top Vacaturebank
Top Vacaturebank heeft als doel om werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen. We doen dit op een manier die enigszins afwijkt van andere vacaturesites. Top Vacaturebank heeft een andere filosofie over het online werven van personeel en gaat uit van het principe dat een kandidaat actief moet solliciteren op een vacature.

Werkgevers
Wij streven ernaar dat het werven van personeel voor u zo soepel mogelijk verloopt. U wilt geen honderden CVís doorlezen en er daarna achterkomen dat de kandidaat die u gevonden heeft niet meer geÔnteresseerd is in een baan.

Top Vacaturebank doet het anders. Als u bij Top Vacaturebank een vacature plaats ontvangt u alleen sollicitaties van kandidaten die ook echt op uw vacature gesolliciteerd hebben. Wij hebben geen database met (verouderde) CV's en u ontvangt van ons ook geen e-mails met door ons geselecteerde kandidaten. Kandidaten hoeven zich bij ons niet aan te melden of een account aan te maken. Zij reageren direct op uw vacature en solliciteren eenvoudig via het online sollicitatieformulier. De sollicitaties en CVís worden direct naar u toegestuurd. Daarna kunt rechtstreeks contact opnemen met de kandidaat.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Kijk dan op de pagina 'Help' of neem contact met ons op via het vragenformulier. Direct uw vacature plaatsen kan via de pagina 'Voor werkgevers'.

Kandidaten
Zoekt u een baan? Wij zetten ons in om u een zo groot mogelijk aanbod met actuele vacatures te bieden. Hierbij gaan wij net iets anders te werk dan andere vacaturesites.

Top Vacaturebank heeft geen database met CV's waarin de werkgever op zoek moet naar een geschikte kandidaat. Wij gaan uit van het principe dat een kandidaat actief moet solliciteren op een vacature. Dit kunt u eenvoudig doen via het online sollicitatieformulier. Uw sollicitatie en eventueel uw CV wordt direct via e-mail verstuurd naar de werkgever. Daarna kan de werkgever rechtstreeks contact met u opnemen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Kijk dan op de pagina 'Help' of neem contact met ons op via het vragenformulier. Direct uw vacature plaatsen kan via de pagina 'Voor werkgevers'.
 
Zoeken in alle vacatures
Trefwoord:
Plaats:
Functie:
Branche:
Uitgebreid zoeken
De Top Vacaturebank van Nederland
• Snel en eenvoudig vacatures
  plaatsen
• Gratis bedrijfspresentatie
• Sollicitaties direct per mail
Overzicht vacatures   |   Over Top Vacaturebank   |   Help   |   Privacy statement   |   Voorwaarden
Copyright © 2024 TopVacaturebank.nl - De Top Vacaturebank van Nederland - TopVacaturebank.nl Hashtagwebsite.