Volg Top Vacaturebank via
Homepage | Help
Help
Hieronder vindt u antwoorden op veel gestelde vragen over Top Vacaturebank. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op via het vragenformulier. Wij helpen u graag verder.

Voor kandidaten
• Hoe vind ik vacatures die voor mij interessant zijn?
• Hoe kan ik solliciteren op een vacature?
• Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen van mijn sollicitatie, hoe kan dat?
• Ik krijg geen reactie op mijn sollicitatie, wat kan ik doen?
• Wat doet Top Vacaturebank met mijn gegevens nadat ik gesolliciteerd heb?
• Kan ik ook mijn CV op TopVacaturebank.nl plaatsen?
• Ik heb een andere vraag

Voor werkgevers
• Hoe kan ik vacatures plaatsen?
• Ik heb een account aangemaakt maar krijg geen bevestigingsmail, hoe kan dat?
• Hoe kan ik inloggen?
• Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
• Heeft Top Vacaturebank ook een CV-database?
• Kan ik ook een vacature plaatsen voor een filiaal of een klant?
• Ik heb een andere vraagVoor kandidaten

Hoe vind ik vacatures die voor mij interessant zijn?
Top Vacaturebank heeft verschillende manieren om vacatures te vinden. U kunt gericht zoeken naar vacatures via de pagina 'Vacatures zoeken' of u kunt bladeren door alle vacatures via de pagina 'Overzicht vacatures'. Daarnaast kunt u via de pagina 'Bedrijfspresentaties' zoeken naar bedrijven die vacatures beschikbaar hebben.

Hoe kan ik solliciteren op een vacature?
Onderaan elke vacature vindt u een button 'Direct solliciteren'. Als u op deze button klikt komt u bij het sollicitatieformulier. Vul alle gegevens in en voeg eventueel uw CV toe. Klik vervolgens op 'Verzenden'. Uw sollicitatie wordt direct per e-mail verstuurd naar de werkgever. Er wordt tevens een bevestiging naar uw e-mailadres verstuurd met daarin alle gegevens van uw sollicitatie en de contactgegevens van de werkgever.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen van mijn sollicitatie, hoe kan dat?
Het kan soms gebeuren dat de e-mail die verstuurd is in de map ongewenste e-mail terecht komt. Controleer daarom ook de map met ongewenste e-mail. U kunt dit voorkomen door het e-mailadres noreply@topvacaturebank.nl toe te voegen aan uw lijst met veilige e-mailadressen.

Ik krijg geen reactie op mijn sollicitatie, wat kan ik doen?
Uw sollicitatie wordt direct per e-mail verstuurd naar de werkgever. Daarnaast kan de werkgever via het beheergedeelte van zijn vacatures uw sollicitatie inzien. De werkgever is verder verantwoordelijk voor het afhandelen van uw sollicitatie. Als een werkgever na enige tijd nog niet op uw sollicitatie heeft gereageerd kunt u direct contact opnemen met de werkgever. In de e-mail die wij u als bevestiging van uw sollicitatie hebben gestuurd vindt u de bedrijfsgegevens van de werkgever.

Wat doet Top Vacaturebank met mijn gegevens nadat ik gesolliciteerd heb?
Uw sollicitatie en CV worden per e-mail verstuurd naar de werkgever. Daarnaast kan de werkgever via het beheergedeelte van zijn vacatures uw sollicitatie inzien. Uw gegevens worden bewaard om de werkgever de gelegenheid te geven uw sollicitatie te bekijken.

Kan ik ook mijn CV op TopVacaturebank.nl plaatsen?
Top Vacaturebank heeft geen database met CV's waarin de werkgever op zoek moet naar een geschikte kandidaat. Wij gaan uit van het principe dat een kandidaat actief moet solliciteren op een vacature. Dit kunt u eenvoudig doen via het online sollicitatieformulier. Uw sollicitatie en eventueel uw CV wordt direct via e-mail verstuurd naar de werkgever. Daarna kan de werkgever rechtstreeks contact met u opnemen.

Ik heb een andere vraag
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het vragenformulier.

Voor werkgevers

Hoe kan ik vacatures plaatsen?
Om vacatures op Top Vacaturebank te kunnen plaatsen heeft u een account nodig. Dat kunt u aanmaken via de pagina 'Account aanmaken'. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld en op 'Verzenden' heeft geklikt wordt er een e-mail naar u verstuurd. In deze e-mail staat een link waarmee u uw account kunt activeren. Daarna is uw account geactiveerd en kunt u inloggen op de pagina 'Voor werkgevers' en uw vacatures plaatsen.

Ik heb een account aangemaakt maar krijg geen bevestigingsmail, hoe kan dat?
Het kan soms gebeuren dat de e-mail die verstuurd is in de map ongewenste e-mail terecht komt. Controleer daarom ook de map met ongewenste e-mail. U kunt dit voorkomen door het e-mailadres noreply@topvacaturebank.nl toe te voegen aan uw lijst met veilige e-mailadressen.

Hoe kan ik inloggen?
Als u al een account heeft kunt u op de pagina 'Voor werkgevers' direct inloggen. Hiervoor heeft u het
e-mailadres en wachtwoord nodig dat u ingevuld hebt bij het aanmaken van uw account. Heeft u nog geen account dan kunt u dat aanmaken op de pagina 'Account aanmaken'. Nadat u bent ingelogd kunt u uw vacatures plaatsen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Heeft u al een account maar bent u uw wachtwoord vergeten. Ga dan naar de pagina 'Wachtwoord vergeten' en vul het e-mailadres in dat u bij het aanmaken van uw account heeft gebruikt. Het wachtwoord wordt dan per e-mail naar u toegestuurd.

Heeft Top Vacaturebank ook een CV-database?
Als u bij Top Vacaturebank een vacature plaats ontvangt u alleen sollicitaties van kandidaten die ook echt op uw vacature gesolliciteerd hebben. Wij hebben geen database met (verouderde) CV's en u ontvangt van ons ook geen e-mails met door ons geselecteerde kandidaten. Wij gaan uit van het principe dat een kandidaat actief moet solliciteren op een vacature.

Kan ik ook een vacature plaatsen voor een filiaal of een klant?
Bij Top Vacaturebank is het ook mogelijk vacatures plaatsen voor een filiaal of voor uw klant. Indien gewenst kunt u bij het plaatsen van een vacature andere contactgegevens en een ander e-mailadres invullen dan dat u voor uw account heeft gebruikt. Sollicitaties en CV's worden in dat geval zowel naar u als naar het filiaal of uw klant gestuurd.

Ik heb een andere vraag
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het vragenformulier.
 
Zoeken in alle vacatures
Trefwoord:
Plaats:
Functie:
Branche:
Uitgebreid zoeken
De Top Vacaturebank van Nederland
• Snel en eenvoudig vacatures
  plaatsen
• Gratis bedrijfspresentatie
• Sollicitaties direct per mail
Overzicht vacatures   |   Over Top Vacaturebank   |   Help   |   Privacy statement   |   Voorwaarden
Copyright © 2024 TopVacaturebank.nl - De Top Vacaturebank van Nederland - TopVacaturebank.nl Hashtagwebsite.