Volg Top Vacaturebank via
Homepage | Privacy statement
Privacy statement

Helmich en de Jong VOF is eigenaar van Top Vacaturebank en spant zich naar alle redelijkheid in, alle privacy gevoelige informatie vertrouwelijk te behandelen en te beschermen.

Voor kandidaten
Wanneer u solliciteert op een vacature is het nodig dat u uw gegevens invult en eventueel uw CV toevoegt. Uw gegevens en CV worden per e-mail verstuurd naar de werkgever. Daarnaast kan de werkgever via het beheergedeelte van zijn vacatures uw sollicitatie inzien. Uw gegevens worden bewaard om de werkgever de gelegenheid te geven uw sollicitatie te bekijken.
Uw persoonlijke gegevens worden niet zonder uw toestemming verstrekt aan derden en worden uitsluitend gebruikt voor diensten van Top Vacaturebank, bijvoorbeeld om de werkgever in staat te stellen met u in contact te komen of het incidenteel toezenden van (relevante) informatie.

Voor werkgevers
Wij gaan discreet om met alle informatie die wij ter beschikking krijgen van werkgevers die een account aanmaken en/of vacatures plaatsen. Uw bedrijfsgegevens worden vermeld op onze website om een kandidaat de mogelijkheid te bieden contact met u op te nemen. Contactpersoon en e-mailadres worden niet op de website getoond, tenzij u deze gegevens zelf in uw vacaturetekst vermeld. Tevens worden uw bedrijfsgegevens per e-mail verstuurd naar degene die gereageerd heeft op uw vacature.
Uw gegevens worden nooit zonder uw toestemming verstrekt aan derden en worden uitsluitend gebruikt voor diensten waar u specifiek om vraagt, bijvoorbeeld om contact tot stand te brengen tussen een kandidaat en uw bedrijf.

Klikgedrag
Van bezoekers aan de website TopVacaturebank.nl worden algemene gegevens bijgehouden, zoals gegevens met betrekking tot de meest opgevraagde pagina's en het klikgedrag. Het doel hiervan is om de inrichting van onze website te optimaliseren. Deze gegevens zijn niet tot een persoon te herleiden. Top Vacaturebank maakt geen gebruik van cookies om gegevens op uw computer op te slaan.

Links naar andere websites
Op de website treft u links aan naar andere websites. Top Vacaturebank draagt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Controleer daarom regelmatig deze pagina voor de laatste versie van ons privacybeleid.

Vragen
Als u nog vragen heeft over ons privacybeleid, dan kunt u contact opnemen via het vragenformulier.

 
Zoeken in alle vacatures
Trefwoord:
Plaats:
Functie:
Branche:
Uitgebreid zoeken
De Top Vacaturebank van Nederland
• Snel en eenvoudig vacatures
  plaatsen
• Gratis bedrijfspresentatie
• Sollicitaties direct per mail
Overzicht vacatures   |   Over Top Vacaturebank   |   Help   |   Privacy statement   |   Voorwaarden
Copyright © 2024 TopVacaturebank.nl - De Top Vacaturebank van Nederland - TopVacaturebank.nl Hashtagwebsite.