Volg Top Vacaturebank via
Homepage | Andrews Sykes
Andrews Sykes

Andrews Sykes
Contactpersoon: Cor van Genen
Marconistraat 32
2665 JE Bleiswijk
Telefoon: 010-5214455
andrewssykes.nl

Andrews is de Nederlandse marktleider op het vlak van verhuur van airconditioning, verwarming, koeling en ventilatie.Wij bieden de beste oplossing voor zowat elk probleem, ongeacht locatie of industrie, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Onze missie is onze klanten te helpen de snelste, meest gepaste en kosteffectieve oplossing te vinden voor de uitdagingen die ze in hun industrie tegenkomen, of het nu gaat om een gepland onderhoud of een noodsituatie. Wij bieden de veiligste en meest betrouwbare apparatuur, gemaakt door de beste producenten.

Andrews BV Nederland werd in 1971 opgericht en is onderdeel van de Britse Andrews Sykes Group. In het Verenigd Koninkrijk is Sykes marktleider op het vlak van pompverhuur, terwijl Andrews bestaat uit verschillende dochterbedrijven die allen met klimaatverhuur te maken hebben: Andrews Airconditioning, Andrews Verwarming, Andrews Ontvochtiging, Andrews Bevochtiging, Andrews Chillers, Andrews Boilers en Andrews Ventilatie.

Sykes Pumps heeft meer dan 150 jaar ervaring in het verhuren van gespecialiseerd pompmateriaal. Dit bedrijf is echter niet operatief op het Europese vasteland. Andrews is daarentegen al meer dan 50 jaar actief in de lage landen en heeft hierdoor zeer waardevolle expertise opgebouwd in het verhuren, verkopen, installeren en onderhouden van alle soorten industriële koeling, verwarming, ventilatie en klimaatbeheersing.

Het eerste Andrews-depot in Nederland werd in 1971 in Bleiswijk nabij Rotterdam gevestigd. Dit depot is tot op vandaag operatief. Oorspronkelijk verkocht Andrews alleen maar heaters, maar gezien het wisselvallige klimaat in Nederland rees al snel de vraag naar tijdelijke klimaatbeheersingsapparaten. Vanuit deze ervaring groeide Andrews uit tot het gespecialiseerde verhuurbedrijf dat u vandaag kent. Het bedrijf beheert nu vier depots, strategisch verspreid over de verschillende hoeken van Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Hoogeveen) om u een vlotte levering te garanderen.

Vacatures Andrews Sykes
Commercieel medewerker binnendienst
Commercieel medewerker binnendienst Andrews Sykes Klimaatverhuur is marktleider in de verhuur van mobiele ...
Plaats:
Opleiding:
Type:
Bleiswijk
MBO
Fulltime
 
Zoeken in alle vacatures
Trefwoord:
Plaats:
Functie:
Branche:
Uitgebreid zoeken
De Top Vacaturebank van Nederland
• Snel en eenvoudig vacatures
  plaatsen
• Gratis bedrijfspresentatie
• Sollicitaties direct per mail
Overzicht vacatures   |   Over Top Vacaturebank   |   Help   |   Privacy statement   |   Voorwaarden
Copyright © 2022 TopVacaturebank.nl - De Top Vacaturebank van Nederland - TopVacaturebank.nl is een onderdeel van Made by Johan.