Volg Top Vacaturebank via
Homepage | Breko Dienstverlening
Breko Dienstverlening

Breko Dienstverlening
Contactpersoon: Breko
Kouvenderstraat, 131
6431 HC Hoensbroek
Telefoon: 0619677366
www.breko.nl

Korte introductie aangaande Breko Dienstverlening, Verkeer, Toezicht en Veiligheid,

wij zijn een jong en dynamisch bedrijf aangaande Dienstverlening
in de breedste zin van het woord.

Wij bieden de volgende diensten :

Verkeersregelaars diensten, 

Een verkeersregelaars Centrale gevestigd in Hoensbroek  Zuid Limburg

Wij hebben in de afgelopen jaren onze sporen verdient in het verkeer regelen, parkeer beheren, evenementen begeleiding optocht begeleiding en incidentmanagement.

Verkeer regelen bij hijswerkzaamheden uitval vri (verkeer regel installatie) weg werkzaamheden evenementen alle takken van sport. Wij hebben onze veiligheids coördinatoren die u graag adviseren in hoe wij de zaken voor en met u aanpakken.

Parkeerbeheer

Onze parkeerbeheerders staan los van de verkeersregelaars De verkeersregelaars staan op de openbare weg en toegangsweg de Parkeerbeheerders staan op de parkeerplaats of aangewezen plaats waar voertuigen geparkeerd mogen / moeten worden. De parkeerwachters / beheerders zijn ook anders gekleed als de VKR's  en dragen een  fluoriderende gele jas met reflecterende striping. Zij zullen de parkeerplaats op professionele manier vullen en de ruimte volledig benutten

Evenementen Coördinatie verkeer, 

Wij nemen de organisatie van de  verkeersveiligheid over van uw organisatie en zullen met u nauw samenwerken om de verkeersveiligheid en doorstroming van het verkeer te verzorgen wij kunnen ook de aanstelling van evenementen verkeersregelaars verzorgen.

  

Opleiding Verkeersregelaars, 

Wij verzorgen sinds 3 jaar opleidingen conform de regels van SVNL opleiding verkeersregelaars zowel via eigen locatie en kruising als op locatie. Om het jaar geven wij een opfris dag  en laten wij de verkeersregelaars even weer in de banken komen om bij te scholen De cursus veilig werken langs de weg zit ook in onze portfolio. Tevens geven wij een meeting aan evenementen Verkeersregelaars en parkeerbeheerders  en desgewenst worden deze  ook op de weg geïnstrueerd.

eenvoudige tijdelijke wegafzetting, 

Wij verzorgen een tijdelijke eenvoudige afzetting met een aanhangwagen actiewagen, Langs afzetting met schrikhekken en de C en D  verklaringen. Desgewenst kunnen wij ook voor een VRI zorgen (wij hebben gecertificeerd BRL personeel)

Optocht begeleiding

Wij leveren kop en sluit wagen bij optochten daarnaast zullen onze medewerkers langs de route staan waar knelpunten zijn of kunnen ontstaan. De optocht kan dan zonder oponthoud doortrekken.

Service Medewerker

Sinds dit jaar leveren wij ivm covid-19 service medewerkers welke het deurbeleid in de supermarkten kunnen hanteren. Deze zelfde medewerkers kunnen balie werk uitvoeren in uw hotel Als Balie–Service medewerker. Onze medewerkers kunnen in uw bedrijfskleding of die van ons opereren .

Toezichthouders

Onze toezicht houders zijn de ogen van uw bedrijf of instelling. Wij hebben de signalerende taak om u zowaar nodig te informeren waar de handhavers of politie nodig is. Onze medewerkers zijn gekleed in de officiële Toezichthouders uniformen zoals beschreven is in wetgeving. Wij kunnen ook gekoppeld worden aan een Boa om tijdelijke drukte op te vangen zodat u meerdere patrouilles sets heeft om in te zetten.

Brandwacht

Wij leveren Brandwachten voor als uw BMI centrale in onderhoud of Reparatie is. In sommige gevallen willen de veiligheids regio’s bij defect of onderhoud van de BMI centrale, in dit geval kunnen wij deze medewerkers bij u inzetten.

Tevens leveren wij brandwachten op evenementen en poppodia om de brandveiligheid en temperatuur van apparatuur te controleren.

Wij werken samen met de gemeentes om de uitkerings- gerechtigde wederom in het arbeidsproces terug te laten keren.

Kwaliteit is een kunst en wij maken deze kunst !! Uw vraag is onze zorg en een afspraak is afspraak!

 

Breko Dienstverlening staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bent u nieuwsgierig wat Breko Dienstverlening voor uw onderneming kan betekenen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is dit geheel vrijblijvenden zijn hier geen kosten aan verbonden. Indien u vragen heeft die u nu al graag zou willen stellen dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer +31 (0)6 1967 7366, of stuur een mail naar info@breko.nl .

Vacatures Breko Dienstverlening
Bevoegd verkeersregelaar
Wij zoeken bevoegd verkeersregelaars voor het regelen van het verkeer tijdens weg werkzaamheden. Daarnaast ...
Plaats:
Opleiding:
Type:
Hoensbroek
LBO
Fulltime
 
Zoeken in alle vacatures
Trefwoord:
Plaats:
Functie:
Branche:
Uitgebreid zoeken
De Top Vacaturebank van Nederland
• Snel en eenvoudig vacatures
  plaatsen
• Gratis bedrijfspresentatie
• Sollicitaties direct per mail
Overzicht vacatures   |   Over Top Vacaturebank   |   Help   |   Privacy statement   |   Voorwaarden
Copyright © 2021 TopVacaturebank.nl - De Top Vacaturebank van Nederland - TopVacaturebank.nl is een onderdeel van Made by Johan.