Volg Top Vacaturebank via
Homepage | Trendel Arbodienstverlening & Advies
Trendel Arbodienstverlening & Advies

Trendel Arbodienstverlening & Advies
Contactpersoon: Sylvia Bossche
Lemelerberg 33
2402 ZN Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172-760100
www.trendel.nl

Trendel is in 2006 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk werkende adviesorganisatie gericht op arbeidsomstandigheden, verzuim en organisatie die zich kenmerkt door resultaatgerichtheid en maatwerk. Trendel speelt een adviserende rol en zoekt altijd de samenwerking met het bedrijf. Wij focussen ons op welke vragen en wensen er in een bedrijf zijn en stemmen daar onze dienstverlening op af.

Trendel zoekt daarbij werkgevers die arbeidsomstandigheden van belang vinden voor hun bedrijf en daar actief – samen met ons – mee aan de slag willen. Deze werkgevers hebben dan ook vaak dezelfde visie ten aanzien van verzuim. Wij willen een betrokken en innovatieve samenwerkingspartner voor een onderneming zijn. Of dat nu op het gebied van preventie, verzuimmanagement, training of advies is, wij staan altijd klaar met pragmatische oplossingen.

Inmiddels heeft Trendel met meer dan 200 bedrijven een samenwerkingsverband op arbo gebied.

Bij Trendel heeft iedere klant met een klein team te maken: een eigen adviseur en bedrijfsarts, die makkelijk toegankelijk zijn. Daar zijn onze IT systemen op ingericht. Met aandacht voor de klant.
Daardoor kunnen wij snel schakelen en op het juiste moment de juiste actie inzetten. Dit voorkomt ruis op de lijn en onnodige bureaucratische en geldverslindende procedures.

Trendel groeit door autonome groei, zonder verlies van korte lijnen en lokaliteit, hierdoor blijven we letterlijk en figuurlijk dicht bij onze klant staan.

Trendel ondersteunt werkevers en werknemers om blijvend succes te realiseren. Wij bieden passende oplossingen in verzuim, preventie, personeels- en gezondheidsmanagement. Onze werkwijze is helder en eenduidig: wij gaan uit van de vraag en de wensen van onze klanten. Samen met de klant bepalen we het gewenste doel en de stappen die naar het succes leiden. Vervolgens richten we samen de uitvoering in.

Duidelijke afspraken, snelle terugkoppelingen, wederzijds vertrouwen en een open communicatie maken kwaliteit vanzelfsprekend.

Trendel investeert veel in deskundigheid en expertise, omdat wij een hoog niveau van onze adviseurs nastreven. Onze adviseurs zijn door de wol geverfd en worden continue bijgeschoold. Onze adviseurs zijn kundige sparringpartners met als o.a. opleidingen als  register casemanager, register arbeidsdeskundige, preventiemedewerker, vertrouwenspersoon en Occupational Health, Welness en Safety specialist (kort gezegd Arboconsultancy), bedrijfsfysiotherapeute, arboverpleegkundige, arbeid en organisatiedeskundige etc. Kijk voor meer informatie op onze www.trendel.nl

Wij werken met geregistreerde bedrijfsartsen. Dat betekent dat zij de vierjarige vervolgopleiding tot arts Arbeid en Gezondheid hebben gevolgd en daarna verplicht bijscholingen volgen. De bedrijfsarts staat als medisch specialist in het Register van Sociaal Geneeskundigen.

Eén van onze opdrachtgevers omschrijft Trendel als volgt: “Kenmerkend voor Trendel is de persoonlijke benadering, de korte communicatielijnen en het hebben van een vast aanspreekpunt. Daarnaast verdiepen zij zich in de gang van zaken van werkgever en werknemer. De rapportages zijn helder en geven een duidelijk beeld wat we kunnen verwachten.”

Vacatures Trendel Arbodienstverlening & Advies
Adviseur Arbeid & Gezondheid - Casemanager Verzuim
Functiebeschrijving Adviseur Arbeid & Gezondheid - Casemanager Verzuim 32 - 40 uur per week Trendel ...
Plaats:
Opleiding:
Type:
Alphen aan den Rijn
HBO
Parttime
 
Zoeken in alle vacatures
Trefwoord:
Plaats:
Functie:
Branche:
Uitgebreid zoeken
De Top Vacaturebank van Nederland
• Snel en eenvoudig vacatures
  plaatsen
• Gratis bedrijfspresentatie
• Sollicitaties direct per mail
Overzicht vacatures   |   Over Top Vacaturebank   |   Help   |   Privacy statement   |   Voorwaarden
Copyright © 2020 TopVacaturebank.nl - De Top Vacaturebank van Nederland - TopVacaturebank.nl is een onderdeel van Made by Johan.