Volg Top Vacaturebank via
Homepage | Bedrijfspresentaties | TvdW Administratie- en Advieskantoor
TvdW Administratie- en Advieskantoor

TvdW Administratie- en Advieskantoor
Contactpersoon: Twan van de Wiel
Margrietstraat 95
5141GW Waalwijk
Telefoon: 0416337793
www.twanvandewiel.nl

Missie
TvdW Administratie-& Advieskantoor voor MKB en ZZP streeft ernaar om samen met de klant een gezonde financiële situatie te creëren. Dit willen we realiseren door passend advies, kennis van de markt en persoonlijk contact met de klant. Korte lijnen, vertrouwen en dicht bij onze klanten staan, zijn de pijlers waarop onze dienstverlening is gebouwd.

Visie
Van toegevoegde waarde zijn voor de klant, dat is waar wij het allemaal voor doen. Wij brengen rust en overzicht bij onze klanten, zodat zij zich kunnen richten op de kerntaken van hun onderneming. Tussentijds inzicht in de cijfers en het bijbehorende advies zijn in onze ogen onmisbaar voor een gezonde onderneming. Hier spelen wij met een proactieve werkhouding op in.

Wij werken altijd met korte lijnen, waardoor we goed bereikbaar zijn en in direct contact staan met de klant. Wij kennen al onze klanten bij naam en communiceren op een open, informele, maar professionele manier. Door oprecht betrokken te zijn bij de klanten weten wij precies wat er speelt en wat hun wensen zijn. Het samenwerken mét, in plaats van het werken vóór een klant levert kostbare relaties op die wij erg waarderen.

Ook in de toekomst zullen wij deze koers blijven varen. Door de behoeften en wensen van onze klanten voorop te stellen, blijven we ons sterk maken voor hen. We hopen de komende jaren nog meer klanten te mogen verwelkomen en daarmee een gezonde, gedoseerde en verantwoorde groei door te maken. Dit alles met medewerkers met de juiste competenties, die bij ons en onze werkwijze passen en die net als wij waarde hechten aan de voor ons zo belangrijke kernbegrippen.

TvdW ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet!

Vacatures TvdW Administratie- en Advieskantoor
Assistent-accountant/bedrijfseconoom (HBO)
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde beginnend assistent die past in deze rol. ...
Plaats:
Opleiding:
Type:
Waalwijk
HBO
Fulltime
 
Zoeken in alle vacatures
Trefwoord:
Plaats:
Functie:
Branche:
Uitgebreid zoeken
De Top Vacaturebank van Nederland
• Snel en eenvoudig vacatures
  plaatsen
• Gratis bedrijfspresentatie
• Sollicitaties direct per mail
Overzicht vacatures   |   Over Top Vacaturebank   |   Help   |   Privacy statement   |   Voorwaarden
Copyright © 2019 TopVacaturebank.nl - De Top Vacaturebank van Nederland - TopVacaturebank.nl is een onderdeel van Made by Johan.