Volg Top Vacaturebank via
Homepage | Bedrijfspresentaties | Venvo
Venvo

Venvo
Contactpersoon: R de Brabander
's Gravenzandseweg 3
2291PE Wateringen
Telefoon: 0174213273
www.venvo.nl

VENVO Zonwering Woningdecoratie,

Het is alweer meer dan 40 jaar geleden dat het bedrijf Venvo Zonwering door hen werd opgericht. In 1990 nam René de Brabander `Venvo Zonwering` over. Op dat moment was het een klein bedrijf, gevestigd in Naaldwijk. 

Door de groei van ons bedrijf de afgelopen jaren, verhuisden we via Naaldwijk naar Poeldijk waarna we in 2001 een mooi pand konden laten bouwen op de 's Gravenzandseweg 3 in Wateringen. Dat is de plaats waar we op dit moment met een groot team met veel plezier werken aan onze zonweringen en rolluiken. Wij willen bij particulieren en bedrijven echte pareltjes aan de gevel afleveren en kijken graag terug op een tevreden klantrelatie. 

Venvo Zonwering B.V. behoort tegenwoordig tot een van de grotere zonwering bedrijven en is dé specialist in het weren van zonlicht. We hebben een eigen assemblage-afdeling en werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen. In eigen beheer maken wij diverse zonweringen en rolluiken. Veel van onze toepassingen worden in eigen huis bedacht en uitontwikkeld. In onze ruime confectie-afdeling worden de doeken en gordijnen op maat gemaakt, maar ook een grote diversiteit aan speciale opdrachten wordt hier geconfectioneerd. Door deze exclusieve en unieke manier van werken kan Venvo snel, goedkoop en goede producten afleveren zoals knikarmschermen, uitvalzonwering, zipscreens, rolluiken enz. 

Eigen producten en dealer van topmerken

Buiten 'Venvo Products' zonwering en rolluiken zijn wij dealer van Brustor, Weinor, Luxaflex binnenzonwering, Velux, Verosol enz. De producten kunt u op onze site bekijken, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze ruime showroom. Het voordeel is dat u dan met eigen ogen kunt zien hoe het product er daadwerkelijk uitziet. U ziet dan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonwering en u kunt zelf producten testen. Wij kunnen u dan direct een goed 'schaduw en energie advies' op maat aanbieden. In 1987 startte René de Brabander vanuit huis het bedrijf 'Brabander Beveiligingen'. De onderneming groeide uiteindelijk samen met Venvo Zonwering mee en is inmiddels gevestigd op het zelfde adres. De bedrijven vullen elkaar bijzonder goed aan. De rolluiken en elektronische beveiligingen geven samen met zonwering een totaal pakket voor schaduw en veiligheid aan elk pand. Brabander Beveiliging heeft een site t.w. BBRolluiken.nl en levert een totaal pakket van o.a. rolluiken, rolhekken voor elk pand en winkelpui. Druk hier om direct naar BBRolluiken te gaan

Vacatures Venvo
Zonwering Monteur(s)
Hou jij van buiten werken en afwisseling? Als monteur van Venvo zonwering is geen dag hetzelfde. Je monteert ...
Plaats:
Opleiding:
Type:
Wateringen
MBO
Fulltime
 
Zoeken in alle vacatures
Trefwoord:
Plaats:
Functie:
Branche:
Uitgebreid zoeken
De Top Vacaturebank van Nederland
• Snel en eenvoudig vacatures
  plaatsen
• Gratis bedrijfspresentatie
• Sollicitaties direct per mail
Overzicht vacatures   |   Over Top Vacaturebank   |   Help   |   Privacy statement   |   Voorwaarden
Copyright © 2018 TopVacaturebank.nl - De Top Vacaturebank van Nederland - TopVacaturebank.nl is een onderdeel van Made by Johan.