Volg Top Vacaturebank via
Homepage | Bedrijfspresentaties | Ampliar Uitzendbureau B.V.
Ampliar Uitzendbureau B.V.

Ampliar Uitzendbureau B.V.
Lombardkade 47 A
3011 ZC Rotterdam
Telefoon: 010-4120090
https://www.ampliar-uitzendbureau.nl/

Ampliar Uitzendbureau B.V. is naast AanBouw en Rijnmond Reïntegratie BV opgericht om de vraag vanuit de klanten samen te brengen met de talenten van onze werkzoekenden. Wij doen dit voor jarenlange relaties in de bouw alsmede voor overige branches en op alle niveaus.

 

Onze kracht is gewoon goed uitzenden.

 

 

 

 

Diensten

 

Uitzenden

Uitzenden is het in dienst nemen van personeel op flexibele basis. Ampliar bemiddelt in (on)opgeleide kandidaten van alle niveaus.

U als opdrachtgever zet bij ons uw vacature uit, wij gaan op zoek naar de geschikte kandidaat voor u. Dit kan zowel een tijdelijke als langdurige vacature zijn die we voor u invullen. Onze uitzendkrachten zijn flexibel en merendeel direct inzetbaar. Zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht kunnen op korte termijn de samenwerking beëindigen.

Ampliar verzorgt de voorselectie, begeleiding (evaluaties, voortgang bewaking) en alle administratieve handelingen.

 

Detachering

Uitzendkrachten die gedetacheerd zijn, zijn in het bezit van of krijgen een tijdelijk contract.        De uitzendkracht is in dienst bij Ampliar maar hij/zij wordt uitgeleend aan u als opdrachtgever. Het contract zal zijn voor de duur van het project. Bij verleningen van het project zal bij goed functioneren en bij wederzijds overeenstemming het contract van de gedetacheerde medewerker worden aangepast.

Ampliar verzorgt de voorselectie, begeleiding (evaluaties, voortgang bewaking) en alle administratieve handelingen.

 

Werving en Selectie

Als u als opdrachtgever de tijd niet heeft om de ideale kandidaat voor uw vacature te zoeken dan doen wij dit voor u. Wij nemen de vacature in behandeling en bieden u geschikte kandidaten aan. Ampliar zal voor deze dienst een vooraf afgesproken fee in rekening brengen. Verdere verplichtingen tussen Ampliar en u als opdrachtgever zijn er hierna niet meer.

Na de selectieprocedure neemt u de kandidaat direct zelf in dienst.

 

Payroll

U als ondernemer heeft zelf een kandidaat geworven maar geeft liever alle juridische en administratieve zaken/ handelingen uit handen. Ampliar neemt deze taak van u over en de kandidaat komt in dienst bij Ampliar (o.b.v. tijdelijke contracten)

Vacatures Ampliar Uitzendbureau B.V.
PROFIEL HUISHOUDELIJKE HULP (V/M)
Profiel HUISHOUDELIJKE HULP (V/M) Het werk van een Huishoudelijke Hulp Er zijn veel mensen die ...
Plaats:
Opleiding:
Type:
Rotterdam
Overig
Overig
 
Zoeken in alle vacatures
Trefwoord:
Plaats:
Functie:
Branche:
Uitgebreid zoeken
De Top Vacaturebank van Nederland
• Snel en eenvoudig vacatures
  plaatsen
• Gratis bedrijfspresentatie
• Sollicitaties direct per mail
Overzicht vacatures   |   Over Top Vacaturebank   |   Help   |   Privacy statement   |   Voorwaarden
Copyright © 2019 TopVacaturebank.nl - De Top Vacaturebank van Nederland - TopVacaturebank.nl is een onderdeel van Made by Johan.