Volg Top Vacaturebank via
Homepage | Bedrijfspresentaties | Atimo Nederland BV
Atimo Nederland BV

Atimo Nederland BV
Kabelstraat 33
1749 DM Warmenhuizen
Telefoon: 0725628088
https://www.industrielestofzuiger.nl

Sinds 2005 levert Atimo grensverleggende zuigoplossingen voor de industrie. Atimo levert industriële oplossingen op het gebied van ontstoffing- en afzuigtechnieken en bedient onder andere de offshore-industrie, geneesmiddelenindustrie, metaalindustrie, farmaceutische industrie en overheidsinstanties. Is er een stofprobleem, dan hebben of vinden wij dé oplossing.

Assortiment:
In de afgelopen 10 jaar is ons bedrijf behoorlijk gegroeid, wat geresulteerd heeft in een nieuw bedrijfspand te Warmenhuizen. Wij hebben het breedste assortiment industriële stofzuigers en afzuiginstallaties van Nederland. Wij kunnen dan ook alles leveren op dit gebied: van olie- en spanenzuigers tot kwartsstofzuigers, van bouwstofzuigers tot ATEX explosieveilige afzuigsystemen. We leveren zelfs processierupszuigers. Als Atimo het niet kan leveren, dan bestaat het niet. Als het niet bestaat, dan zorgen we ervoor dat het ontwikkeld wordt.

Maatwerk:
Atimo is het enige bedrijf in Nederland dat zich volledig richt op het leveren van totale zuigoplossingen én op het bedenken, ontwerpen, vervaardigen en leveren van zuigoplossingen op maat. We geloven niet in het rechtlijnig toewerken naar een eindproduct, we denken niet voor onze klanten, Atimo gaat een stap verder en denkt mee. Zo komen we tot innovatieve, creatieve en baanbrekende resultaten.

Atimo:
Specialisatie, vakkennis en ervaring zijn voor onze medewerkers net zo belangrijk als plezier in het werk en enthousiasme voor dit vak. Wij voorzien onze klanten van passende producten, innovatieve oplossingen en adequaat advies. Samen zorgen we ervoor dat mensen hygiënisch, veilig en gezond kunnen werken; dat machines tot voorbij hun economische levensduur goed blijven presteren en dat bedrijven kunnen blijven voldoen aan de strenger wordende wet- en regelgeving. Zo biedt Atimo optimaal bescherming aan mens en milieu.

Vacatures Atimo Nederland BV
Verkoper binnendienst
Heb jij een commerciële achtergrond, houd je van een afwisselend takenpakket en heb je affiniteit met ...
Plaats:
Opleiding:
Type:
Warmenhuizen
MBO
Fulltime
 
Zoeken in alle vacatures
Trefwoord:
Plaats:
Functie:
Branche:
Uitgebreid zoeken
De Top Vacaturebank van Nederland
• Snel en eenvoudig vacatures
  plaatsen
• Gratis bedrijfspresentatie
• Sollicitaties direct per mail
Overzicht vacatures   |   Over Top Vacaturebank   |   Help   |   Privacy statement   |   Voorwaarden
Copyright © 2019 TopVacaturebank.nl - De Top Vacaturebank van Nederland - TopVacaturebank.nl is een onderdeel van Made by Johan.