Volg Top Vacaturebank via
Homepage | Bedrijfspresentaties | Accent Circonflexe Groupe BV
Accent Circonflexe Groupe BV

Accent Circonflexe Groupe BV
Contactpersoon: Coco Koole
NIeuwezijds Voorburgwal 4-10
1012RZ Amsterdam
Telefoon: 020-5240400
www.accentgroupe.com

Accent Circonflexe Groupe B.V. is een bedrijf dat voornamelijk handelt op de aandelenbeurzen van Europa. Onze handelaren handelen in aandelen, uitsluitend voor rekening en risico van het bedrijf.  We hebben dus geen klanten en onze handelaren beslissen zelf over aan- en verkopen (als day-to-day hedgefund). Dat geldt ook voor onze juniors, die na hun opleiding meteen meetellen en direct verantwoordelijk zijn voor beslissingen op basis van hun eigen ideeën en interpretaties. Adrenaline in overvloed en een rollercoaster verbleekt bij een dag als handelaar!

Accent is opgericht in 1992. Na actieve jaren op de optiebeurs van Amsterdam is rond de eeuwwisseling de optievloer verruild voor de schermenhandel. Daarna is Accent uitgegroeid tot een bedrijf waar de kernactiviteit aandelenhandel is. Een van onze dochters, Accent Pointe, werkt nauw samen met onze handelaren om de beste software te kunnen ontwerpen voor de ondersteuning van de handel.

Accent Circonflexe Groupe B.V. is gevestigd in gebouw "Het Einde Van De Wereld" in hartje Amsterdam. Een leuk, flexibel bedrijf met een informele bedrijfscultuur en een unieke beroepsgroep! Voor een kansrijke sollicitant maken wij graag een plaatsje vrij op onze handelsvloer!

Wil je weten of je ook deel uit zou kunnen maken van dit fascinerende bedrijf? Bekijk onze vacature op TopVacaturebank.nl of check meteen http://www.accentgroupe.com/NL/Jobs/Vacancy/job-opportunity-for-trader-Amsterdam

Vacatures Accent Circonflexe Groupe BV
Junior Aandelenhandelaar
Wie zoeken wij: Je hebt zojuist een HBO of WO opleiding afgerond of doet dit binnenkort. Je bent in staat ...
Plaats:
Opleiding:
Type:
Amsterdam
WO
Fulltime
 
Zoeken in alle vacatures
Trefwoord:
Plaats:
Functie:
Branche:
Uitgebreid zoeken
De Top Vacaturebank van Nederland
• Snel en eenvoudig vacatures
  plaatsen
• Gratis bedrijfspresentatie
• Sollicitaties direct per mail
Overzicht vacatures   |   Over Top Vacaturebank   |   Help   |   Privacy statement   |   Voorwaarden
Copyright © 2018 TopVacaturebank.nl - De Top Vacaturebank van Nederland - TopVacaturebank.nl is een onderdeel van Made by Johan.