Volg Top Vacaturebank via
Homepage | Bedrijfspresentaties | Ascender BV
Ascender BV

Ascender BV
Contactpersoon: Joyce Lutz
Vleutenseweg 386
3532 HW Utrecht
Telefoon: 030 25 22 792
www.ascender.nl

Ascender begeleidt jaarlijks duizenden individuen terug naar werk of naar een vitaler functioneren op het werk. Zij mag vele grote en kleinere organisaties tot haar klantenkring rekenen, zoals banken, inkomensverzekeraars, zorginstellingen, ziekenhuizen en industrie. Daarnaast heeft Ascender specifieke kennis van en ervaring met het begeleiden van ondernemers, zakelijke en medische professionals. In alle trajecten van Ascender gaat het om begeleiding van de persoon in de context van de werkomgeving. Onze overtuiging is dat wanneer werk voldoende aansluit op iemands kennis, vaardigheden, waarden en persoonlijke omstandigheden en wordt uitgevoerd in een gezonde werkomgeving, dit de geestelijke gezondheid en in algemene zin de kwaliteit van werken en leven bevordert.

Veelal worden cliënten bij Ascender aangemeld wanneer zij zich daar psychische problematiek belemmerd voelen in hun werk. Een voorbeeld hiervan is een medewerker die zich door depressieve klachten niet goed meer kan concentreren op het uitvoeren van zijn taken. Een andere reden voor aanmelding kan zijn dat iemand betere prestaties op het werk wil realiseren of met meer passie en plezier wil functioneren. Bijvoorbeeld door meer inzicht te krijgen in de oorzaken van verminderde motivatie of door om te leren gaan met veranderingen of een onzekere situatie op het werk. Daarnaast kunnen er af en toe impactvolle gebeurtenissen in iemands leven plaatsvinden waardoor mensen de grip kwijtraken. Dit kan een weerslag hebben op iemands arbeidsprestaties en algeheel welbevinden. De begeleiding die Ascender biedt helpt mensen de negatieve consequenties van de psychische problematiek op het werk te beperken of grotendeels te voorkomen.

Naast individuele begeleiding en coaching, biedt Ascender trainingen en workshops. Om onze dienstverlening toegankelijk te maken, werken wij op verschillende locaties in Nederland. Ascender is er trots op ervaren en gekwalificeerde professionals op het gebied van werk en psyche aan zich te hebben kunnen binden voor de uitvoering van haar dienstverlening. Veel van Ascender's psychologen zijn al jaren aan Ascender verbonden.

Vacatures Ascender BV
Administratief medewerker
Administratief medewerker (24-40 uur op in ieder geval maandag, dinsdag en donderdag) Ascender Ascender is ...
Plaats:
Opleiding:
Type:
Utrecht
MBO
Fulltime
 
Zoeken in alle vacatures
Trefwoord:
Plaats:
Functie:
Branche:
Uitgebreid zoeken
De Top Vacaturebank van Nederland
• Snel en eenvoudig vacatures
  plaatsen
• Gratis bedrijfspresentatie
• Sollicitaties direct per mail
Overzicht vacatures   |   Over Top Vacaturebank   |   Help   |   Privacy statement   |   Voorwaarden
Copyright © 2018 TopVacaturebank.nl - De Top Vacaturebank van Nederland - TopVacaturebank.nl is een onderdeel van Made by Johan.