Volg Top Vacaturebank via
Homepage | Bedrijfspresentaties | Unitron Group
Unitron Group

Unitron Group
Contactpersoon: Gillian Jones
Schansestraat 7
4515 RN IJzendijke
Telefoon: 0117-307 300
www.unitron.nl

Unitron Group is een producent van hoogwaardige complexe apparatuur. Als innovatieve partner van toonaangevende, op kwaliteit gerichte marktspelers, is Unitron wereldwijd actief op diverse markten. Unitron heeft een breed scala aan competenties om haar klanten te ondersteunen. De productie van apparatuur vormt de kernactiviteit van Unitron, van prototype en productengineering tot serieproductie en montage van mechatronische en elektronische onderdelen.

 

Unitron Group opereert met ongeveer 50 medewerkers en produceert elk jaar meer dan 40 verschillende apparaten, in series die variëren van één stuk tot in de tienduizenden. Het bedrijf kan producten ontwikkelen en leveren voor de Europese, Amerikaanse en Japanse markt. Hiervoor beschikt het over de volgende certificeringen: ISO 9001, ISO 13485 en Ordinance 169 voor Japan. Onze productieafdeling werkt volgens de vereisten van IPC-A-610D Klasse 2. Unitron heeft een bewezen staat van dienst in de ontwikkeling en productie van voornamelijk medische apparatuur. Het bedrijf speelt een actieve rol op de markt voor de research, cure and care markt.

 

Unitron is een stabiel bedrijf met een uitgebreid internationaal netwerk. Naast relaties met bedrijven onderhouden we intensief contact met toonaangevende onderzoeks- en kennisinstellingen. Dit levert veel mogelijkheden om nieuwe relaties te ontwikkelen. We maken ons hard voor een omgeving waarin samenwerking en het delen van kennis voorop staan.

Vacatures Unitron Group
R&D Quality Engineer
Unitron is een producent van hoogwaardige medische en industriële apparatuur. Als innovatieve partner ...
Plaats:
Opleiding:
Type:
Hengelo
WO
Fulltime
 
Zoeken in alle vacatures
Trefwoord:
Plaats:
Functie:
Branche:
Uitgebreid zoeken
De Top Vacaturebank van Nederland
• Snel en eenvoudig vacatures
  plaatsen
• Gratis bedrijfspresentatie
• Sollicitaties direct per mail
Overzicht vacatures   |   Over Top Vacaturebank   |   Help   |   Privacy statement   |   Voorwaarden
Copyright © 2018 TopVacaturebank.nl - De Top Vacaturebank van Nederland - TopVacaturebank.nl is een onderdeel van Made by Johan.